четвртак, 12. септембар 2013.

Milosevic i Stambolic

Споменик Ивана Стамболића у близини места погибије
25. август 2000 . Иван Стамболић је бивши председник Србије непосредно пред савезне изборе у којем је поменуо да је могао да буде укључен као кандидат за председника СРЈ , отет је у рекреативној Кошутњаку у Београду , и од тада му се губи сваки траце.28тх марта 2003 . Посмртни остаци Ивана Стамболића пронађени су на Фрушкој гори . Убијен је истог дана када су отели припадници земунског клана . Сахрана је 8. априла . у Топчидерскомгробљу са свим државним почастима на инсистирање Владе Србије .
До почетка 2000-их ,српска мафија има више новца од Владе Србије и био боље наоружани од српске војске и српске полиције , према министар унутрашњих послова Србије Душана Михајловића . Он је рекао да је Слободан Милошевић дао живот за криминалистичко- синдиката као " држава под санкцијама мафије " . Проститутке из Русије, Белорусије и Украјине су се кријумчаре у Србију . Након Милошевић изгубио власт ,мафија је почела траже нови контакт у влади [ 9 ] У септембру 2001 , је 700 килограма хероина пронађених у сефу који је изнајмио БИА у центру Београда . . Илегална чување никада није објаснио , као ни одрастао [ 11 ] У трговања хартијама за информације о албанским терористима ,Земунски клан је обезбедила " специјалне обуке " од стране српских специјалних снага . [ 11] .
У 2011 , Др Гилли Мекензи , Интерпол организовани криминал , саставио "Беле књиге" која садржи 52 криминалних организација Србије , од којих ниједна није раскинут је до краја године . Исте године , закључено је да су рекетирање, у луци града на Црном мору су водиле српске , руске и украјинске злочинаца [ 13 ] .

Нема коментара:

Постави коментар